adammos napisał(a):No i eleganckoJa tam nikomu nie żałuję, bo wiem, że ludzie chcą zarabiać, ale właśnie to dla kogoś wprawionego 5 min roboty, a tu jeszcze mi mówi, że chce za to 50 zł i że robi to na moją odpowiedzialność, bo może mi coś popsuć to ja dziękuję. Tak to ja mogę sam za darmo sobie uwalić tą płytkę lub całą płytę główną

adammos napisał(a):Zawiozłem do serwisu laptopów gdzie miał mi zrobić to na miejscu(kiedyś robiłem tam gniazdo ładowania do laptopa)

smolo napisał(a):Jak jest dobry fachowiec to odratuje i płytę główną, ja swoją skopałem na maxa i gość mi umieścił qsb obok i dolutował cieniutkimi przewodami do ścieżek z jednej strony a z drugiej gdzie był układ z tymi małymi nóżkami to do niego sie dolutował i działało dopóki nie zaktualizowałem do 4.60 ... teraz czeka mnie doróbka wyłącznika i pojęcie co i jak ze swap disc bo w to sie jeszcze dokładnie nie zagłębiłem

jaqo napisał(a):Czy któryś z kolegów miał problem z błędem FFFFFFFF?
Błąd ten pojawia mi się zawsze gdy zainstaluje jakąś aktualizacja to gry... Mam tak na wszystkich grach.
SuperSlim 4.65 soft 2.2

smolo napisał(a):Witam, Miał ktoś może problem z rozruchem płyty po dorobieniu przycisku do manualnego wyciągania płyty w konsolach 3k ? Zrobiłem ten przełącznik, działa ale jak włożę nim płytę to nie startuje, odczyta ją dopiero po restarcie konsoli więc nie będzie nic z tego przy swapieodłączyłem tą wąską tasiemke jak na filmiku, czyżby to było powodem?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość