adammos napisał(a):Witam,
Zamontowałem cobrę, lampka od cobry pali się na czerwono i chciałem włączyć konsolę sprawdzić czy w ogóle działa. Konsola odpala się i w menu po 15-20 sekundach zawiesza się. Co może być przyczyną?
Jednak dałem jej pomyśleć, "odwiesiła się" i znowu przejechałem trochę w menu i wszystko "stoi"
Było coś podobnego, 20 strona postu się zaczyna:
karas441 napisał(a):Dobra cobra dziala. Ale mam inny problem. Ps3 sie uruchamia po 20-30sek zawiecha i nic plyta sie kreci itp. Pozniej puszcza i ps3 dziala i za 20-30sek zawiecha i tak w kolko. Cobry menagera nie widac. Na pt dziala ok ale nie czyta plyt.
Mcu zaaktualizowane do 2.2fix3 normalnie wgralo.
I teraz pytanie co to? Tasmy dobrze sa podlaczone.
Moze qsb ma gdzies zimny lut? Ale koles to pod mikroskopem lutowal :p
karas441 napisał(a):Wszystko wyjasnione. Padł mikrokontroler odpowiedzialny za dysk i napęd. Nie bede tego wymienial bo sie nie oplaca. Konsola na oryginalnych kondensatorach nie czyta plyt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Madlax napisał(a):Swap zrobiony tak jak na filmiku. Gry również tak samo przerobione.
Pobrałem te wszystkie e-booty. Zrobię jeszcze raz swapa.
Wracając do problemu, dlaczego nadal nie woła o włożenie swapa?
Dziwna sprawa skoro browser się pojawia gra się montuje, konsola powinna migać na czerwono a w napędzie pozostać powinna płyta boot, a później na zielono już Ci nie miga

.