Spokojnie. Zapytałem tak ponieważ 12 zleciłem tą naprawę. A do dzis dnia kurier nie odebrał konsoli ode mnie.
Jakby co, zapytałem się z czystej ciekawości.
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk
trzonek napisał(a):Spokojnie. Zapytałem tak ponieważ 12 zleciłem tą naprawę. A do dzis dnia kurier nie odebrał konsoli ode mnie.
Jakby co, zapytałem się z czystej ciekawości.
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk

Longeret napisał(a):cyqor napisał(a):@up bądź cierpliwy. Mi Spox_2 zamówił kuriera na dzień następny ale kurier zadzwonił i powiedział ze przyjedzie dzień później bo mają problem z systemem.
Ps: Nie chcę nikomu psuć opini ani niczego innego, ale gdy ktoś chce zrobić downgree w Virtual Future to musi się przygotowac na conajmniej dwa tygodnie odpoczynku od konsoli.
Taka prawda.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
No niestety coś za coś... następnym razem się dwa razy zastanów zanim oddasz do Virtual Future, jeżeli przeszkadza ci czas oczekiwania...
Ja tam wolę poczekać i miesiąc, a mieć wszystko zrobione przez fachowców i zapięte na ostatni guzik... mało tego nie wiem jak w przyadku innych, ale ja byłem zorientowany na bieżąco co się aktualnie dzieje z moją konsolą ( plus mogłem zobaczyć stan swojej konsoli od wewnątrz ) Czeka się tyle dlatego, że serwis w Kielcach ma dużo klientów... Zresztą zgaduję, że w innym serwisach tego typu wcale krócej się nie czeka... więc tak do końca nie wiem do czego pijesz?

Y2J napisał(a):Witam użytkowników forum.
Spox_2 czy istnieje możliwość kupna u Pana gumowych zaślepek pod śruby?
Mój model konsoli to Playstation 3 Slim CECH-2004B, dysk 250 GB.
Po pół roku użytkowania zorientowałem się że z tyłu brakuje dwóch zaślepek. Tył konsoli leży więc bezpośrednio na podłożu i obawiam się że może to mieć negatywny wpływ na jej nagrzewanie.
Pozdrawiam serdecznie.
cyqor napisał(a):Wiem ze spox to fachowiec i wiedziałem że trochę mu to zajmie. Napisałem to aby inny wiedzieli i nie byli zdziwieni bo po tym jak wpisalem tu opinie o serwisie to dostałem kilka zapytań jak długo to trwa.

Spox_2 napisał(a):Te zaślepki są na wagę złotaNikt ich nie sprzedaje.
Sprawdzę ile mam na stanie i dam Ci znać w PM.
Co do negatywnego działania to raczej mało prawdopodobne. Zawsze możesz kupić podkładki pod krzesło etc i nakleić na przeciwległych bokach konsoli.

dbfan napisał(a):W cenie byłoby odnowienie konsoli z wymiana pasty i wyczyszczeniem? Mieszkam w Częstochowie i chciałbym wiedziec w jakiej cenie wyniosłoby to wszystko wliczając przesyłke. Byłbym bardzo zaintersowany, z góry dzięki za odpowiedź.

dbfan napisał(a):Jeszcze chciałbym się zapytać jak to jest z tym protokołem podczas wysyłania. Jedna odbitke zapakowałem razem z konsola a druga mam doreczyć kurierowi? mam tam cos wypełniać? list przewoszowy nakleiłem ale nie wiem co z protokołem. Dzieki z góry.

dbfan napisał(a):Wie pan co, nie dostalem zadnego formularza na maila i wrzuclem protokol przez pomylke bo myslalem ze o to chodzi. Paczka jest juz w rekach kuriera czy beda jakies problemy?

Y2J napisał(a):Witam ponownie.
Chciałbym kupić dwie gumowe zaślepki pod śruby (model konsoli - PS3 Slim CECH-2004B)
16 zł (10 zł + 6 zł przesyłka) przelewam na numer rachunku bankowego podany na stronie http://www.serwis.kielce.pl/site.php?idk=35&k=kontakt
czyli 54 1050 1416 1000 0091 3751 1839 (tytuł przelewu: "Zaślepki pod śruby PS3")
po czym przesyłam na PM swój adres.
Proszę o potwierdzenie czy tak to ma wyglądać. Przepraszam że piszę tutaj ale na PM od tygodnia nie ma odzewu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości