Jak pisałem wcześniej, załaduj sobie REBUG i wszystkie Twoje problemy znikną.

mnci napisał(a):"Kolega" wertuje te forum od ponad tygodnia, więc mógłbyś sobie odpuścić takie oskarżenia. Podałeś mi dwa dobrze znane linki, z zadowoleniem godnym Kolumba po odkryciu Ameryki... Z tym że nie ma w nich słowa o rozwiązaniu problemu,a jak pisałem wcześniej nie chce spieprzyć więcej.
Poradniki są dostępne, ale w większości są pisane dawno temu, i to co mamy dziś z lekka się różni, piszę zawczasu byście nie wzięli mnie za lenia który chciałby mieć wszystko podane na tacy. Szukam, ale co bym nie robił to i tak nie ma efektu. Może mi czegoś brakuje, albo mam nieodpowiednią wersję.

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

ma_ko napisał(a):Jutro planuję downgrade i instalację CFW na niedawno zakupionej CECHG04. I mam pytanka:
1. czy odpalę gry z PS2 w formacie ISO bez żadych przeróbek? Już kiedyś o to pytałem i uzyskałem odpowiedź że tak ale spotkałem się też z wypowiedziami że takie rzeczy to konsola musi mieć wbudowaną kompatybilność wsteczną (więc tylko model 60GB). Rozumiem że CFW emuluje tą kompatybilność (?)
2. Nie planuję grać na internecie ale chciałbym mieć konsolę podłączoną do sieci żeby na przykład poprzeglądać PSS itp. Rozumiem że jakieś tam ryzyko bana jest tak. Czy można stwierdzić czy ban jest na konto czy na konsole? Bo chciałbym być zalogowany lub logować się w razie potrzeby na moim koncie na którym mam już jakiś level i troche trofeów. Więc czy mogę je stracić? I czy mogłbym normalnie pobrać jakieś demo czy coś? Albo zakupione gry?
2a. mam pare save'ów na PS+ czy można je jakoś pobrać?
3. Czy trofea działają po przeróbce? (w przypadku gdybym grał na kopii zapasowej będąc zalogowanym do PSN)
Narazie to tyle. Dzięki za odp.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości