plutek napisał(a):Pewnie mi się za to oberwie, ale proszę by mnie nie banować bo odpowiedź pewnie zamie jakieś kilka chwil, a sam nie mam pewności odnośnie tego co czytam (niektóre posty mają już kilka lat!). Mam cech3004a ofw 4.80. czy muszę downgradować do 3.55 i dopiero instalować cfw, czy mogę (jak pokazują przeróżne filmiki na yt) bez problemu wrzucić to na ten fw?
Będę wdzięczny za odp.

Gameroneq napisał(a):Moze napisze, choć kazdy to powinien wiedziec. Konsole CECH-3XXX(WŁĄCZNIE) W GÓRĘ są NIEPRZERABIALNE. Tzn. Nieprzerabialne są Slimy CECH 3XXX i Super Slimki (CECH 4XXX)![]()
![]()
![]()
. Wiem, ze Dawid to juz napisal, ale ja przypomne zasady przerabiania

cukkamil napisał(a):Witam,
A więc, mam już CFW Rebug 4.80.1 – Toolbox 2.02.10 - MultiMan 04.80.00 Base i mam takie pytanie co mi potrzebne jest jeszcze żebym mógł grac w gry z dysku.. nie potrzebuje grac on line czy tez czegoś szukać w PSN, chce tylko sobie gracdzięki za odp i pomoc, również liczę na jakieś uwagi co mogę dograć aby moja konsola miała wszystko co jej potrzebne do sprawnego działania.
P.S czy jest możliwość zainstalowania Youtube czy tez jakaś przeglądarkę tak jak jest na PS4 ??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości