To jakiś bezsens, jak kupie konsole w sklepie i jest ofw 3.55 i kupie od razu oryginalnego dukanuka forever a nie mam internetu w domu to mi gra nie zadziała?! Kompromitacja! to jak na pc! bez nowych sterów Ci nie pójdzie?
Jeśli kupisz w sklepie nową konsolę z softem ofw 3.55 to duke nukem Ci nie pójdzie, bo wymaga softu 3.60

Oczywiście na płytce jest od razu aktualziacja do tego softu, ale chyba nie muszę mówić z czym się to wiąże? Na CFW 3.55, aurat do tej jak i wielu gier są fixy dzięki którym odpalisz nowe gry, ale nie wszystkie najnowsze. Na ofw wgrasz jakieś fixy? Nie wydaje mi się...
Jestem fanem serii, więc zawsze to lepsza grafika. miałem 200zł na grę, więc zainwestowałem w dwa tytuły które mają duży playtajm (tekken6 i GT5) i można wracać do nich często, jak również można pyknąć 10minut przed pracą (w mass effect 2 loadingi początkowe trwają chyba z 5minut)
Te gry są dobre, ale akurat nie wersje na ps3. Rozumiem, że kupiłeś je dla "lepszej grafiki"? Prawdziwy fan by tak nie postąpił!
Wrzucilem pare rmvb na usb i mi ofw370 nigdzie nic nie zobaczyl. A jak nie idzie rmvb, divx, mp4 to sorry, ale średnio praktyczne wtedy jest. Chciałbym się mylić - podaj linka do tutka jak to zrobić na ofw prośba.
Co jak co, ale akurat rmvb to tylko przez program Showtime. Wszystkie inne znane formaty oprócz MKV, trójeczka odpala bez problemów. Poradnik? Wrzucasz filmy do:
X:\PS3\VIDEO, a jeśli nadal Ci ich nie widzi, to naciskasz

i wybierasz tam opcję, aby samemu przeglądać zawartość pendraka w poszukiwaniu filmów.
Chodziło mi o to że nie ma ich w polskim empiku. Jak kupisz na japońskim ebay'u to pewnie zadziała, ale sorry, szybciej eMule ściągnie niż przyjdzie paczka z drugiego końca świata. Zresztą chyba ludzie średnio lubią robić transakcje z polaczkami - leci szwindlem słowo "poland" w ich cywilizowanych krajach.
To oczywiste, że w empiku lub media ich nie znajdziesz, ale uwierz mi, że przez internet kupisz wszystko

Tutaj: post1831.html?hilit=mass#p1831
pisze że mass effect 2 NOT WORKING (czyli wymaga softu 3.56+) tak? A mi działał na kmeawie oczywiście wersja odpalona z BR i zrzucona na HDD przez Multimana.
Jakaś stara lista. Wszystko sprawdzaj tutaj:http://www.pshomebrew.net/wiki/PS3_Backup_Compatibility_List
Mass Effect 2 wymaga softu 3.50 i odpala się bez problemów.