Witam,
przeglądnąłem całe forum oraz forum cobra-ode i maxconsole.com i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Posiadam PS3 3004B (OFW 4.66) + COBRA Ode v4.20 QSV + DMC. Mam problem z odpaleniem gier poprzez zainstalowany modul DMC i płytkę SWAP. po aktualizacji oprogramowania do mojej Cobry zgodnie z zaleceniami aby działalo DMC do wersji v. 2.4 nie wykrywa mi przeglądarki browser Cobry Ode tylko zawsze pokazuje mi włożoną oryginalna płytę (MOH Warfighter lub Fifa 13 które można uruchomić bezproblemowo - na tych działam i na nich mam zrobione SWAP>> ). Przed uaktualnieniem systemu PS3 do 4.60 na tych płytach działały mi wszystkie gry i programy bez SWAPU z dysku więc wspólpracuja one bardzo dobrze z moją Cobra v4.20 QSV. Problem jest że na najnowszym oprogramowaniu pomimo wpietego dysku lub pendrive i włączeniu się zielonego LED na Cobra nie wykrywa mi przegladarki. Próbowałem w configu zmienić na manager lecz jego też nie wykrywa. Z cobra działam działam na PS3 od 2 lat i nigdy nie miałem znim problemów dopiero przy uaktualnieniu systemu do ofw 4.60 i konieczności instalacji dmc. Próbowałem wczesniejszych wersji oprogramowania do cobra lecz na 2.3 fix w ogóle nie wykrywa mi dysku ani pamieci pendrive (cały czas świeci czerwona dioda na cobra), a przy 2.2(3) wykrywa mi przeglądarkę cobra gdzie moge wybrać wgrane gry na dysk lecz po wybraniu gry automatycznie wysówa sie płyta org i ponownie wraca do napędu (tak jak normalnie sie wybierało gry) i led świeci na niebiesko, po czym cobra nie woła o SWAP tylko wywala znany bład 17. Informuje że gry które wcześniej działały na cobra prawidłowo przerobiły się do swap (posiadały dobre eboot i były zgodne z ird). Miał ktoś może taką sytuację przy tej wersji cobra ode. Nadmieniam iz uzywałem przykładowego cobra.cfg od producenta jak i przerobionego i okrojonego mwg. waszych zaleceń (dodałem linijkę z dmc).

: