krzysiupoc napisał(a):dobra, znalazłem sobie nagrywarkę bd, jesli mam swapa już nagranego na bd-rw to mam go usunąć przez imgburn i normalnie zrobić swap.iso, a potem go lajtowo nagrać ?
Sformatuj płytę, może być sposób "szybki" i wypal nowy obraz.
krzysiupoc napisał(a):dobra, znalazłem sobie nagrywarkę bd, jesli mam swapa już nagranego na bd-rw to mam go usunąć przez imgburn i normalnie zrobić swap.iso, a potem go lajtowo nagrać ?

Szymek251 napisał(a):Powiem wam drodzy koledzy z forum że jak patrzę i czytam te wasze problemy z tą cobra ode i innymi emulatorami to wam współczuje tyle zabaw![]()
![]()
Wczoraj od rana było info o OFW 4.70

Zależy jak na to patrzeć, bo ja z kolei czasami jak natrafię na temat o tych CFW, multimanach, habib, cobra, srobra, spoof, bany psn, idps, psnpatch, fixy to się cieszę, że wybieram grę z listy, zmieniam 3 razy płytę i o niczym więcej nie muszę myśleć

cyberpanda napisał(a):Witam.
Czy płyta swap do cobry będzie działać w e3 ode na super slim?

mraffi napisał(a):Koledzy,
Pytanko, czy jak ściągnięte gry prze-konwertowałem pod konkretny swap, to pod inny swap (inne IRD) mogę je (te juz prze-konwertowane) przerabiać czy to już nie zadziała? Czy muszę zawsze przerabiać z iso "źródłowego"? Pytam bo zmieniłem swap i jak uruchamiam przerobione iso to cobra nadal wywala błąd 17 nawet na płycie boot.
PS. jak na razie nie odpaliłem nic na cobrze, czy moge prosic na PM o jakieś pewne iso (link), które po przerobieniu swapem działa na cobrze.
Pozdr

looozak napisał(a):krzysiupoc napisał(a):dobra, znalazłem sobie nagrywarkę bd, jesli mam swapa już nagranego na bd-rw to mam go usunąć przez imgburn i normalnie zrobić swap.iso, a potem go lajtowo nagrać ?

krzysiupoc napisał(a):looozak napisał(a):krzysiupoc napisał(a):dobra, znalazłem sobie nagrywarkę bd, jesli mam swapa już nagranego na bd-rw to mam go usunąć przez imgburn i normalnie zrobić swap.iso, a potem go lajtowo nagrać ?
normalnie w imgburn to się da ? i jaka prędkość? 4x starczy ?

Crackeeer napisał(a):Witam... Kupuję tą cobrę ale też nwm co potrzebuję do niej żeby zamontować i wgl żeby na niej działać...
Z tego co wiem to:
- http://allegro.pl/stacja-lutownicza-zd9 ... 69159.html cośtakiego mi polecali (normalnie. nie do ode. ale tym bede lutował)
- Cobra ODE + DMC (ja sobie zmoduję napęd tym poradnikiem z neta. polaczek cebulaczek ^^)
- SWAP (kupięnagrywarkę w przyszłości)
- dysk jakiś lub pendrive (tutaj problemu nie będzie)
i teraz tak... który OFW obecnie obsługuje COBRA i w której wersji? wiem, że teraz tylko swap.
czy jest jakaś lista gier do swapu (fifa 10 i 11 działa... ale samo to, że bedę miał takie gówna w domu zmniejsza szanse ze zmontuje cobre)

michasz222 napisał(a):Witam czy są jakieś gry na ps3 3xxx 4.66 cobra ode 5.30A które będą działac na kosnoli bez swap discu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości