gacek585 napisał(a):Musisz dorobić ręcznie taki przełącznik ponieważ na sofcie 4.66 potrzebujesz podmienic płyte na SWAP aby uruchomiać gry. Druga opcja to kupić moduł DMC od cobry za 30$ na aliexpress i obejdzie sie bez przełacznika. Niestety moduły na razie tylko w preorderze

Kabal napisał(a):gacek585 napisał(a):Musisz dorobić ręcznie taki przełącznik ponieważ na sofcie 4.66 potrzebujesz podmienic płyte na SWAP aby uruchomiać gry. Druga opcja to kupić moduł DMC od cobry za 30$ na aliexpress i obejdzie sie bez przełacznika. Niestety moduły na razie tylko w preorderze
Sorry że się wcinam. Nie wszystkie wersje konsol wymagają tego modułu. Super slim 4004a w której klapkę można odsunąć ręcznie nie potrzebuje dodatkowej elektroniki żeby podmienić płytę. Jeśli wszyscy o tym wiedzieli to jeszcze raz sorry.
zolanor napisał(a):Witam
Posiadam taki oto sprzęt: PS3 3004B OFW 4.66 + Cobra ODE 5.10B QSV FW 2.3(fixed) (...)

zolanor napisał(a):Witam
Posiadam taki oto sprzęt: PS3 3004B OFW 4.66 + Cobra ODE 5.10B QSV FW 2.3(fixed).
Po wyborze i odpaleniu gry dioda miga na przemian czerwony niebieski- jak wiadomo domaga się swap disc.(po tym czarny ekran i niebieska dioda)
I tu moje pytanie. Czy wystarczy że kupię płytę swap disc i to wystarczy żeby cobra działała? Mam mały mętlik w głowie po tym jak na kanale khaledon( już wiem że to nie jest kanał cobry) wyszedł filmik z jakimś switchem. Czy jest on wymagany żeby cobra ze swap discem działała?
Pozdrawiam

Madlax napisał(a):Z wcześniej wymienianych płyt żadna nie działa mi jako swap. Byłem na 100% przekonany, że panasonic lub verbatim zadzoała a tu lipa słynny błąd 80010017. Na chwilę obecną żałuje, że kupiłem specjalnie nagrywarkę płyty i specjalnie torxa wraz z lutownicą.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości