cetu napisał(a):Może ktoś mi podać instrukcje PL jak przerobić grę na iso->swap plikami z bypass 4.55 (bo może ja robię jakiś błąd przy przerabianu gry, przez co niepotrzebnie kombinuję...)

cetu napisał(a):No i dokładnie tak samo to robię i du**... Błąd 80010017 ;/

zolanor napisał(a):Witam
Posiadam taki oto sprzęt: PS3 3004B OFW 4.66 + Cobra ODE 5.10B QSV FW 2.3(fixed).
Po wyborze i odpaleniu gry dioda miga na przemian czerwony niebieski- jak wiadomo domaga się swap disc.(po tym czarny ekran i niebieska dioda)
I tu moje pytanie. Czy wystarczy że kupię płytę swap disc i to wystarczy żeby cobra działała? Mam mały mętlik w głowie po tym jak na kanale khaledon( już wiem że to nie jest kanał cobry) wyszedł filmik z jakimś switchem. Czy jest on wymagany żeby cobra ze swap discem działała?
Pozdrawiam
Jacek86 napisał(a):Witam
Ma ktoś do sprzedania COBRE ODE pasująca do PS3 SUPER SLIM CECH-4204C X w rozsądnych pieniążkach?
cetu napisał(a):No i dokładnie tak samo to robię i du**... Błąd 80010017 ;/

zolanor napisał(a):Może to trochę głupie pytanie ale czy nie można tych płyt podmieniać normalnie( tzn przez przycisk wysuń płytę) ?
Trochę to głupie że trzeba tak bardzo kombinować jak przysłowiowy koń pod górkę.
cetu napisał(a):Może ktoś mi podać instrukcje PL jak przerobić grę na iso->swap plikami z bypass 4.55 (bo może ja robię jakiś błąd przy przerabianu gry, przez co niepotrzebnie kombinuję...)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości