Na stronie którą ci podałem w pw jest fifa 15 zgodna z ird dlaczegop tam nie pobierzesz?krzysiupoc napisał(a):aktualizacja nie daje się zrobić, prawdopodobnie płytka przyjmuje tylko dla defective boards.

mam dużo gierek ale nie mam ird do nich .

smolo napisał(a):Znowu zaktualizowałem konsole, tym razem 4.60->4.66 i gry przestały działać, po podmiance na swap wywala błąd 80010017, weryfikuje pliki eboot i są ok więc nie wiem co tym razem muszę zrobić, jakieś pomysły? Konsola 3004B i przełącznik do swapa. Wersja cobry 2.2 fix3

smolo napisał(a):Kolega looozak mi nagrał płytkę TDK i działało pięknie na 4.60, pytałem go czy wszystko mu chodzi na 4.66 więc i ja zaktualizowałem bo farcry 4 chciał 4.65 a nie mogłem znaleźć OFW 4.65 na necie. Widocznie znowu sobie strzeliłem w kolano -,-
PS Po sprawdzeniu pliku eboot.bin programem iSOTools v1.33 pokazywało że jest ok ale mimo tego przerobiłem go narzędziem ODDE Eboot Resigner jak doradził looozak i póki co jedna gra ruszyła, dam znać jutro co z resztą
PS2 Jak chwile konsola i dysk było odłączone z prądu to po uruchomieniu za jakiś czas wszystko ruszyło po staremu, cobra chyba miała za dużo wrażeń i musiała odpocząć xD

smolo napisał(a):Znowu zaktualizowałem konsole, tym razem 4.60->4.66 i gry przestały działać, po podmiance na swap wywala błąd 80010017, weryfikuje pliki eboot i są ok więc nie wiem co tym razem muszę zrobić, jakieś pomysły? Konsola 3004B i przełącznik do swapa. Wersja cobry 2.2 fix3

looozak napisał(a):
HahZdefragmentuj ten dysk albo sformatuj i od nowa wgraj bo może coś w nim się chrzani

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości