cetu napisał(a):Jest możliwość zrobienia obrazu SWAP'a na pare gier?

krzysiupoc napisał(a):apropo, odpale płytke singstara przerobioną na iso w cobra bez dmc ?

krzysiupoc napisał(a):kolejny brick cobry, zaczyna mnie dobijać to urządzenie i niedługo konsola wyleci przez okno
-- 11.01.2015, 22:40 --
dobra, zrobiłem to po ch***, odbrickowanie na 2.1, wgranie defective 2.1, potem znowu 2.1, potem 2.2, potem 2.2 fix 3 i działa, jutro biorę się za swapa, a pytanie, czy mogę nagrać swapa chociaż dwa na dvd?

krzysiupoc napisał(a):kolejny brick cobry, zaczyna mnie dobijać to urządzenie i niedługo konsola wyleci przez okno
-- 11.01.2015, 22:40 --
dobra, zrobiłem to po ch***, odbrickowanie na 2.1, wgranie defective 2.1, potem znowu 2.1, potem 2.2, potem 2.2 fix 3 i działa, jutro biorę się za swapa, a pytanie, czy mogę nagrać swapa chociaż dwa na dvd?

krzysiupoc napisał(a):dobra, to chyba będe musiał u kogoś zamówić swap diska, chyba że w szkole mamy, wkońcu technik informatyk :3
a co do tego prowizorycznego dmc, to nie musi być ten rezystor 7586?

gacek585 napisał(a):Nie trzeba regulatora, na płycie głównej jest miejsce które daje napięcie 3v. Na maxconsole jest więcej info.

krzysiupoc napisał(a):jutro polatam po sklepach u mnie i poszukam tego, ale powiedzieć że chce reduktor napięcia na 3v tylko ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość