Gigantyczny problem z Multiman'em

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Gigantyczny problem z Multiman'em

Postprzez Pulsnar » 29.12.2014, 09:31

Witam, to mój drugi post na tym forum, do wczoraj również byłem szczęśliwym posiadaczem multimana 4.55 na moim PS3, ale w ręce wpadł mi nowy, wybitny dragon age inkwizycja, więc hyc pyk siu odpalam grę, wyskakuje mi że muszę mieć nowszą wersję oprogramowania czyli 4.65 i że jestem otyły i miałem wypite wcisnąwszy X zorientowałem się dopiero po fakcie że coś zjebałem, no ale mówie "dobra tam, bede grał w gre, później się bede martwił" no i jak już skonczyłem przygodę godną porównania jej do seksu analnego, stwierdziłem że to ogarnę, a że byłem jeszcze bardziej wypity i tak samo otyły jak wcześniej to mój otyły umysł podpowiedział mi że trzeba odinstalować multimana, a później zainstalować nową wersję, tak też chciałem zrobić, tylko że NIE WIEM JAK :O pobrałem jakiegoś MM wrzuciłem na pendrive FAT32 oczywiscie i go nie widzi :O "TYSIONC K GOLD PLIX" dlatego też teraz potulnie siedząc w pracy, piszę do was moi zacni przyjaciele, błagam o pomoc, wiem że jestem samotnym otyłym grubaskiem, żal.jpg ale kur*a ktoś chyba ma Chrystusa w sercu i jest w stanie mi pomóc. Pozdrawiam.
Pulsnar
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Gigantyczny problem z Multiman'em

Postprzez marciniak » 29.12.2014, 10:08

Krótko i na temat zjebałeś sprawę wgrałeś OFW i po ptokach %-) tylko płatny downgrade (koszt około 200zł)i nie pytaj bo się nie da inaczej,na przyszłość radze poczytać i zapoznać się co można a czego nie można robić na CFW :wink: np tu jet odpowiedni temat dla początkujących poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html
Nie pomagam na pw.
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Gigantyczny problem z Multiman'em

Postprzez tomsz666 » 29.12.2014, 20:13

Nie Ty pierwszy i nie ostatni, sam mało bym się tak wje.ał zaraz po kupnie konsoli którą znalazłem w piątym czy szóstym sklepie bo wszystkie miały już sofr powyżej 3.55. Wrzuciłem grę, która była w zestawie żeby zobaczyć chociaż co i jak i jak zwykle podczas ładowania zacząłem wciskać wszystko na padzie ( szybciej gra się ładuje %-) ) a tam info o aktualizacji systemu- o mały włos ku.wa.
tomsz666
Platinum Member
Platinum Member

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy
Firmware: HABIB 4.46 V1.03 COB

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc