przez Pulsnar » 29.12.2014, 09:31
Witam, to mój drugi post na tym forum, do wczoraj również byłem szczęśliwym posiadaczem multimana 4.55 na moim PS3, ale w ręce wpadł mi nowy, wybitny dragon age inkwizycja, więc hyc pyk siu odpalam grę, wyskakuje mi że muszę mieć nowszą wersję oprogramowania czyli 4.65 i że jestem otyły i miałem wypite wcisnąwszy X zorientowałem się dopiero po fakcie że coś zjebałem, no ale mówie "dobra tam, bede grał w gre, później się bede martwił" no i jak już skonczyłem przygodę godną porównania jej do seksu analnego, stwierdziłem że to ogarnę, a że byłem jeszcze bardziej wypity i tak samo otyły jak wcześniej to mój otyły umysł podpowiedział mi że trzeba odinstalować multimana, a później zainstalować nową wersję, tak też chciałem zrobić, tylko że NIE WIEM JAK :O pobrałem jakiegoś MM wrzuciłem na pendrive FAT32 oczywiscie i go nie widzi :O "TYSIONC K GOLD PLIX" dlatego też teraz potulnie siedząc w pracy, piszę do was moi zacni przyjaciele, błagam o pomoc, wiem że jestem samotnym otyłym grubaskiem, żal.jpg ale kur*a ktoś chyba ma Chrystusa w sercu i jest w stanie mi pomóc. Pozdrawiam.