radekmafia napisał(a):Szukam osoby która podieła by się przeróbki mojej ps3 cobro ode w warszawie bądz w Olsztynie lub Łomży.model jaki posiadam to SLIM 320GB CECH-3004B CODE 1B Badz jakieś inne pomysły przeróbki .
karas441 napisał(a):tasmy sprawdzilrm. Przejscie maja. Qsb sprawdzalem i przejscie jest. Nie sprawdzilem tylko pinow z prawej strony bo nie ma jak a szkoda soldermaske psuc. Moze myslisz o bezpieczniku? W 4k jest takie cos?

Itus napisał(a):Witam mam problem z Cobra ode 4.20 QSV mianowicie miałem soft 2.1 chciałem z aktualizować do 2.2 i tu sie pojawiły problemy mianowicie po wgraniu ldr. powinna się świecić czerwona dioda a się nie świeci po wgraniu mcu fpag1 i 3 też się nie świeci czy ktoś mógłby mi pomóc ??

gacek585 napisał(a):- 25.11.2014, 18:58 --Itus napisał(a):Witam mam problem z Cobra ode 4.20 QSV mianowicie miałem soft 2.1 chciałem z aktualizować do 2.2 i tu sie pojawiły problemy mianowicie po wgraniu ldr. powinna się świecić czerwona dioda a się nie świeci po wgraniu mcu fpag1 i 3 też się nie świeci czy ktoś mógłby mi pomóc ??
Jeśli miałeś wczesniej 2.1 wystarczyło wrzucic samo MCU.rom na pendrive i po sprawie, nie potrzebnie kombinowałeś.
Spróbuj samo mcu.rom fix3 wrzucić.

thcfan napisał(a):trzy miesiace i modułu DMC nie ma zapaciłem trzy setki za zepsucie konsoli.
czas zacząc kombinowac prubował ktos odpalic gre na otwartym napedzie cos w stylu ps1 podmieniając płyty
orginał + swap.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości