Instalować jak instalować a raczej odpalać ...potrzeba ogarniać nieco temat... póki konsola nie przyjdzie czytaj forum...na początek proponuje to poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html
Nie moge sie troche odnaleźc w tym temacie chociaż na kilka swoich pytań znalazłem odpowiedzi, pomóżcie z tym moim najważniejszym, czy nie musze już nic kombinowac żeby odpalać gry, oczywiście jak juz je skopiuje, ogólnie czy jest mi coś potrzebne oprócz dysku zewnętrznego?
Jeszcze jedno pytanko, z tego co wyczytałem do przegrywania gier na dysk najlepsze jest połaczenie z pc przez kabel, nie trzeba sie bawić z wielkoscią gry i jej formatem? Jeżeli przegram gre na dysk konsoli beda ja mógł wtedy odpalic multimanem?
Czy najlepsze, to tutaj bym się kłócił - ja wolę kopiować na dysk zewnętrzny NTFS i również nie przejmować się wielkością. Na pewno jest to szybsze rozwiązanie. Co do Twojego pytania - tak, ten zabieg wystarczy do spokojnego odpalenia gry.
Za ten post autor Konr@do otrzymał podziękowanie od
Dzieki za odpowiedzi juz prawie wszystko wiem, musze jeszcze poczytac dokładniej o przenoszeniu gier.
-- 18.06.2014, 16:44 --
Jednak coś czuje, że będę potrzebował pomocy bo wszystkie posty które znalazłem maja po kilka lat i wydaje mi sie sie, że na nic sie zdadza. No więc powiedzcie jak najlepiej i najszybciej przegrywać gry na ps3 z dokładniejszym opisem, czym więcej postów przeczytałem tym większy mam mętlik w głowie, pomóżcie prosze.
Muszę poczekać do przyjscia mojej nowej konsoli, bo widzę, że nie jest to na początku takie proste jak się to wydaje, pomalutku wydaje mi się ,że instalować gry może tylko "haker" hehe pomóżcie