Witam, mam pytania związane z downgradem mojego slima 320 gb Cech 2504B data code [ 0C ]
Chodzi o to czy jest możliwość przerobienia bo wedlug wersji sie da ale w faq nie ma z tym data code. Sam już nie wiem.
Załóżmy ze się da.. Teraz kwestia dobrego programatora aby nie uwalić slima. Od razu mowie ze nie chce sie bawic w lutowanie... na rynku jest wiele programatorow nand jednak najbardziej przypadl mi do gustu wlasnie E3 flasher z racji tego że mozna go wmontowac w konsole co daje wieksze mozliwosci ( bo jesli kiedys cos sie zaktualizuje to bede miec mozliwosc ponownego downgroadu bez odsylania do kogos.. )
Niektorzy twierdzą ze E3 to syf .. ale w takim razie co innego ? I podobnie cenowo ?
Wiem ze jest jeszcze progskeet niby bardziej uniwersalny ale czy dobry to nie wiem
...
Dualboot co to dokładnie daje ? Czy jest mozliwosc na pierwszym dysku odpalanie gier na przerobionym fw a na drugim dysku mieć oryginalny fw i grac na oryginalnych oryginalnych tytulach na multiplayer bez zbanowania id..?.
Dodam, ze jestem jeszcze w tych sprawach troche zielony ale ogolnie elektronika nie jest mi obca