Taki minus posiadania CFW...

darkos napisał(a):Jeśli ktoś porównuje awaryjność FAT do Slim stawiając statystyki na równi to opiera się chyba na wiedzy że każda lodówka czy suszarka prędzej czy później się zepsuje.![]()
Jeśli szukasz konsoli po aukcjach / sklepach to szukaj zdecydowanie Slim, potem wejdź w szczegóły i szukaj po odpowiednim modelu tak jak podaje Spox.
Statystyki nie kłamią, FAT jest konsolą bardziej awaryjną, co od samego początku piszę, nie wnikam jak bardzo są awaryjne Slimy ale zdecydowanie mniej, już pisałem że to jest usprawniona wersja PS3 w której wyeliminowano to co w FAT było wadą.
Osobiście nie spotkałem jeszcze osoby u której w mieszkaniu stała by FAT, już nawet po woli zapominam jak wygląda a sam ją kiedyś miałem zanim pojawiły się Slimy.
Teraz mam już tylko jednego Slima z OFW i gram na oryginałach, model CECH 2504B taką samą miałem drugą konsole z CFW i graliśmy w weekendy dniami i nocami, a konsola nawet się nie zawieszała. Napęd działa wzorowo, wziąłem za nią odpowiednie pieniądze bo byłem pewien sprzętu.
Swoją drogą na sam zdrowy rozsądek kupisz slim bez żadnego doradzania z zewnątrz. Po prostu odrzuć na chwilę wszystko to co ci ktoś tam doradzał i sam się zastanów który model? Starszy FAT, czy nowszy Slim (oczywiście za te samą cenę)

Statystyki nie kłamią, FAT jest konsolą bardziej awaryjną, co od samego początku piszę, nie wnikam jak bardzo są awaryjne Slimy ale zdecydowanie mniej, już pisałem że to jest usprawniona wersja PS3 w której wyeliminowano to co w FAT było wadą.
Osobiście nie spotkałem jeszcze osoby u której w mieszkaniu stała by FAT, już nawet po woli zapominam jak wygląda a sam ją kiedyś miałem zanim pojawiły się Slimy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości