Otóż posiadam konsolę z OFW 4.41, którą jutro rano wysyłam do downgrade'u do Virtual Future.
Oto moje denne pytania
1. Czy po downgrade do 3.55 muszę robić takie coś jak dehash?
Sugeruję się tutorialami znalezionymi w internecie i przy instrukcji instalacji rogero znalazłem takie coś
Also, if you come from a downgraded PS3 (you were on a firmware 3.60 or higher and then downgraded to 3.55) you would need to Dehash your PS3 first.
http://tech4idiots.org/2012/12/11/how-t ... -your-ps3/
2. Co by się stało jeślibym nie zrobił tego dehashu i czemu on służy?
3. Multiman działa na zasadzie podmiany tego co jest w napędzie? Tzn. uruchamiamy MM, zaznaczam, że chcę grać w Battlefielda, wyłączam MM, uruchamiam BFa tak jakbym odpalał go z płyty?
4. Czy gdy mam CFW mogę zainstalować jakąś porządną przeglądarkę? Jeśli tak to jaką? (zależy mi na oglądaniu twitch.tv)
5. Chciałbym przesyłać pliki z grami z PC na dysk wewnętrzny PS3 za pośrednictwem routera, jest to możliwe?
6. Jak wygląda pobieranie gier? Przypuśćmy, że ściągam Diablo 3, wrzucam na dysk konsoli i już mogę za pomocą Multimana je odpalić? Co z nowszymi grami? Czy muszę jakość modyfikować CFW lub pliki gry by ona działała?
7. Jakie CFW zainstalować najlepiej? Zależy mi na graniu w gry z dysku wewnętrznego i jakiejś przeglądarce internetowej.
Dziękuję bardzo wszystkim którzy zechcą poświęcić swój czas mi. Może mój temat przyda się wielu innym zielonym jako jakieś FAQ