Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
@strike5, testowałem grę i faktycznie zacina się .Potwierdzam jest problem z grą jeśli nie mamy BD w napędzie,a problem z zacięciem znika gdy krążek jest załadowany.
witam! mam soft 3.55 spoofed to 4.21 . Fifa 13 mi działa , jednak przy wyborze opcji "szybki mecz" gra sie zawiesza.Malo tego nie umiem wybrac opcji zeby zagrac na 2 pady we 2 graczy.Proszę o pomoc
Posiadam wersję FIFY od Duplexa. Znajduje się zainstalowana na dysku wewnętrznym. Natomiast problem pojawia się przy odpaleniu. Robi się czarny ekran lub pojawia się mordka Messiego i się zawiesza. Zawiecha jest to dość nietypowa, gdyż mogę użyć przycisku PS, ale po wybraniu jakiejś opcji, na przykład "wyłącz konsolę", konsola wiesza się na amen.
lipa , mialem juz 4 wersie i dalej to samo , wszystko oki gra sie odpala , mozna wejsc we wszystkie opcje alej ak da sie na mecz konsola sie zawiesza i trzeba ja wylaczyc , rece opadaja
@niebieski, przeczytaj wątek od początku...musisz coś źle instalować.Wykasuj dane gry z konsoli i przeszukaj czy nie zostały jeszcze jakieś pliki w folderach.Ponownie zainstaluj. Ta gra działa na cfw 3.55, to i na twojej konsoli musi banglać.