Obserwowałem tego
backupa i wasze komentarze...Zdecydowałem się na "zakup" tej fify,aby się przekonać jakie problemy z uruchomieniem gry macie.Wniosek ,żadnych problemów nie miałem z instalką,jak również z fixem.Giercunie możecie znaleźć na
PS3ISO oraz
Fix wersja BLES01676 (wszystko od Duplex).Zaznaczam że nic wcześniej nie usuwałem(save ...itd.),proces instalacji dość prosty.Po zakupie wypakować za pomocą programu
WinRar,to samo robicie z fixem.Musicie odszukać w wypakowanej grze 3_y pliki (CardsDLLzf.sprx,datax.big.sdat,EBOOT.BIN) i zamieniacie na te z fixa.Najlepiej na kompie metodą "kopiuj wklej".Tak przygotowaną grę instalujecie na wew.hdd konsoli przy pomocy multiMan.Zaznaczamy BD-mirror w opcjach gry z płytą w napędzie konsoli. Powodzenia i życzę wygranego spotkania z przeciwnikiem z boiska.
FIX>>>
http://letitbit.net/download/77018.76069103e1704b97af430c90cb59/FIFA.13.Eboot.Patch.PS3-DUPLEX.rar.html[mod=HABIBI]Proszę o dokładne zapoznanie się z istniejącymi już postami.Ponieważ większość ma podobne problemy z uruchomieniem,a temat wciąż jest "wałkowany".[/mod]