A wiec posiadam konsolke PS3 model CECHK04 - zrobiłem w serwisie Virtual Future downgrade, wgrałem najnowszego Habib/Cobra 4.66 + najnowszy MultiMan - wszystko super śmiga ale mam problem.
Mianowicie PS3 nie wykrywa mojego dysku USB - może za niskie napięcie na portach USB czy coś w laptopie bez problemu, więc postanowiłem przerzucać gry poprzez LAN - wszystko skonfigurowałem wg. poradnika z forum i wszystko działa ale mam problem ponieważ kopiując gry muszę co jakiś czas kliknąć padem ponieważ kopiuje i np. przy 50% przenoszenia wywali że serwer nie dostępny czy tam połączenie Lan - czy jest jakaś opcja w konsoli którą trzeba dezaktywować żeby nie wyłączała połączenia jeśli nie korzysta się z konsoli - w sensie żebym mógł np. przerzucać kilak gier na raz a w tym czasie korzystać z TV. Prosiłbym o poradę.
Jak również jako nowy użytkownik chciałbym zapytać czy opcja korzystania z PSN w sensie grania online jest możliwa czy szansa na bana jest duża i jak już to czy mogą całkowicie zablokować konsolę czy tylko dostęp do sieci PSN ?. Proszę o pomoc