Bo kupowanie nagrywarki BD dla jednej płyty to trochę wydatek.
do-smieci napisał(a):Moduł DMC ma być dostępny w sprzedaży od 27 września za 30$ do zamontowania w napędzie BD konsoli.
Mogę zaoferować nagranie SWAP płytki BD w cenie 15zł (z płytką) + koszty przesyłki

Kabal napisał(a):Juhu! Po dwóch wizytach w serwisie reklamacji w końcu poprawnie zainstalowali mi ODE. Potem freez przy każdym uruchomieniu w trybie EMU. Kilkukrotne wgrywanie bootlader emu i fpga. Brak sygnalizacji diodami ze strony ODE, tylko czerwona, lampka, znowu freeze, wreszcie zielona lampka i wreszcie upragniony widok manager COBRA!
Gdyby ktoś miał podobne problemy i miał zamiar się poddać, służę pomocą.
Jeszcze tylko o co kaman z 80010017 swap disc i być może odpalę jakiś backup.

Kabal napisał(a):...
Jest jakaś szansa że wyjdzie aktualizacja ODE i nie będzie w ogóle konieczności stosowania SWAP? - pytanie bardziej retoryczne. Kto to może wiedzieć.

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

do-smieci napisał(a):Moduł DMC ma być dostępny w sprzedaży od 27 września za 30$ do zamontowania w napędzie BD konsoli.
Mogę zaoferować nagranie SWAP płytki BD w cenie 15zł (z płytką) + koszty przesyłki
krzysiupoc napisał(a):hah, ja mam gorszy problem. mój starszy brat zaktualizował mi konsole do 4.65, i w ten sposób wyrąbał mi przeróbke

ale nie wiem czy jest tam potrzebny ten Swap Disc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości