Podłączyłem dzisiaj neta do mojego ps3 i zakupiłem online pass do fifa 13 i mam takie pytanie jak założyć konto na psn bo ps3 woła cały czas o aktualizacje oprogramowania a ja posiadam 3.55 kmeaw i tak samo jak wł fife 13 to woła o zarejestrowanie na psn
zainstaluj spoofer 4.31 i potem zakładaj konto i odznacz w ustawieniach konsoli automatyczne pobieranie aktualizacje i innych tam żeczy a i jeszcze jadno ostatnio sypią się bany .ale możesz nadążyć z unbanem (codziennie ostatnio chłopaki walczą z tym)
Nie pomagam na pw.
Za ten post autor marciniak otrzymał podziękowanie od
jak chcesz podziękować to kliknij łapke w rogu he he licz się z tym że mogą cię zbanować na cfw ale ostatnio codziennie wychodzą unbany(bynajmniej na razie)
Nie pomagam na pw.
Za ten post autor marciniak otrzymał podziękowanie od
jeszcze jedno pytanko mam konto i wszystko jest git i jak włanczam fife to pisze znaleziono najnowsze dane dla tego oprogramowania aby wpisać sie i korzystać z tego programu należy zaktualizować program do najnowszej wersji wersja 1.04
jak chcesz grać online (a chcesz) to musisz to pobrać i zainstalować ale uważaj bo czasami gra po takiej aktualizacji przestaje działać(ale możesz to spokojnie usunąć jak nie działa z narzedzia danych gier) i trzeba szukać tak zwanego fixa pod uptade