ja jestem ze Zgorzelca

można sie kiedyś ustawić choć to naprawde jest max 10-15 minut roboty , do tego nie bedziesz musiał już używać mM do ładowania gry, będziesz ładował z poziomu XMB .
aczkolwiek bez problemu możesz to wykonać sam
- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
ściągasz to zmieniasz nazwe na PS3UPDAT.PUP
teraz formatujesz pendrive na fat32 i robisz takie katalogi PS3/UPDATE/"tu wrzucasz PS3UPDAT.PUP"
potem koniecznie wyciągasz płyte z napędu i pendriva podpinasz pod prawy slot usb , do tego wyłaczasz internet w konsoli i jedziesz aktualizacje za pomocą urządzenia usb. Aktualizacje możesz zrobić z poziomu XMB nie potrzeba z recovery menu.
po tym wystarczy już zainstalować psnpatch i ewentualnie działającego multimana (wpierw wywal starego najlepiej)
mM 4.66.10 (ten działa z darknet 4.70 cobra 7.03 ktory podałem wyżej)
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
ostatnia sprawa to jak chcesz grać online wmiare bezpiecznie (mniejsze ryzyko bana) instalujesz to :
teraz odpalasz ten program , naciskasz select i masz tam 3 pluginy 1 z nich powinien być automatycznie zainstalowany , dajesz strzałkami lewo prawo góra , tak żeby zaznaczyc te 2 niezainstalowane (1 bedzie juz zainstalowany wiec uwazaj zeby go nieodinstalować) start czy tam X i po resecie konsoli jak masz konto na PSN wciskasz L3+R3+R2 usłyszysz pipnięcie i mozesz wmiare bezpiecznie logować się do psn (pamietaj że w przypadku wstukania tej kombinacji nie mozesz załadować już gry , musisz to zrobić wcześniej
![Banan ;]](https://ps3-hack.pl/forum/images/smilies/icon_banan.gif)
po tym reset konsoli tylko , psnpatch bez tego blokuje dostęp do logowania PSN)
I to by było na tyle już nie musisz ładować gier przez multimana , masz webman'a
![Banan ;]](https://ps3-hack.pl/forum/images/smilies/icon_banan.gif)
a mM używasz tylko do dostępu do roota i takich tam

Jak nie podołasz możemy sie kiedyś ustawić kupisz pare piwek i dobre bedzie