Bystry16vx napisał(a):ps.kolego sfolguj trochę zachowanie wobec nas jak i reszty bo pracujesz sobie na upomnienie a w konsekwencji również na bana.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie ale chciałem tylko by mi ktoś z tym pomógł i nic więcej. Spox już mi wszystko wytłumaczył ale nadal nie wiem ją pastę ze srebrem mam kupić co mi spox polecił. Patrzyłem obydwie ale one maja za małą przewodność ciepła. Na allegro zamówiłem pastę Gelid GC Extreeme mam nadzieję że ta pasta sama wystarcza jeśli nie to doradźcie jaką mam jeszcze dodatkowo kupić. Będe wdzięczy za pomoc. Z tego co wiem od Spoxa to gelida ma być na rdzeń a ze srebrem nad ihsy ale myślę że sama gelida na rdzeń i ihsy wystarczy jak myślicie ??
matss to nieżle mam nadzieje ze i u mnie tem tak się obniża. Co do webmana mógłbyś mi podesłać swoje ustawienia lub chodzić pokazać na obrazku jak to ma być ustawione bo zupełnie nie wiem jak ten program ustawić. Ogółem wentylator mam na manualu bez sprawdzania tj kontrolki. % schładzania mam ustawione na 39
Uważam, że już wystarczająco temat został wyjasniony. Masz podane przez Spox_2, jak i przez resztę osób, co i jak.
Kolejne Twoje pytania z treścią o pasty itd. zostaną edytowane i usunięte. Jeśli nie dociera to co piszą koledzy i to, co ja teraz naskrobałem, to pracujesz na upomnienie ( na początek żółtą kartkę ) ...
Colgate lub Blend a med . Też dobra.