IHS od RSX i CELL

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Re: IHS od RSX i CELL

Postprzez marciniak » 06.03.2015, 15:32

Inaczej się nie da,select + start to jest własnie kombinacja przycisków,to trwa kilka sekund myślisz ze jak byś od razu zobaczył temp. to aż tak by się różniły.

ps.kolego sfolguj trochę zachowanie wobec nas jak i reszty bo pracujesz sobie na upomnienie a w konsekwencji również na bana.
Nie pomagam na pw.
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Sponsorzy

Postprzez matts84 » 06.03.2015, 15:34

No to właśnie masz temp podczas gry. Myślisz ze jak dasz pauzy i za sekundę sprawdzisz to temp będą inne? Ja tak gram i sprawdzam i mam na 36% wentylator w webman. Na PES 2015 nie przekracza 60 stopni na grach takich jak ghost które więcej wymagają przy tych ustawieniach mam po 67 68 stopni.
4.76.1 REBUG LITE + PSNPATCH v2015.7/A
matts84
Platinum Member
Platinum Member

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy
Firmware: 4.87.1 HEN

Postprzez Bidley » 06.03.2015, 16:06

ps.kolego sfolguj trochę zachowanie wobec nas jak i reszty bo pracujesz sobie na upomnienie a w konsekwencji również na bana.

Przepraszam wszystkich za moje zachowanie ale chciałem tylko by mi ktoś z tym pomógł i nic więcej. Spox już mi wszystko wytłumaczył ale nadal nie wiem ją pastę ze srebrem mam kupić co mi spox polecił. Patrzyłem obydwie ale one maja za małą przewodność ciepła. Na allegro zamówiłem pastę Gelid GC Extreeme mam nadzieję że ta pasta sama wystarcza jeśli nie to doradźcie jaką mam jeszcze dodatkowo kupić. Będe wdzięczy za pomoc. Z tego co wiem od Spoxa to gelida ma być na rdzeń a ze srebrem nad ihsy ale myślę że sama gelida na rdzeń i ihsy wystarczy jak myślicie ??

matss to nieżle mam nadzieje ze i u mnie tem tak się obniża. Co do webmana mógłbyś mi podesłać swoje ustawienia lub chodzić pokazać na obrazku jak to ma być ustawione bo zupełnie nie wiem jak ten program ustawić. Ogółem wentylator mam na manualu bez sprawdzania tj kontrolki. % schładzania mam ustawione na 39
Bidley
Banned
Gold Member

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: Rogero Cobra 4.46

Postprzez HABIBI » 06.03.2015, 16:23

Bystry16vx napisał(a):

Przepraszam wszystkich za moje zachowanie ale chciałem tylko by mi ktoś z tym pomógł i nic więcej. Spox już mi wszystko wytłumaczył ale nadal nie wiem ją pastę ze srebrem mam kupić co mi spox polecił. Patrzyłem obydwie ale one maja za małą przewodność ciepła. Na allegro zamówiłem pastę Gelid GC Extreeme mam nadzieję że ta pasta sama wystarcza jeśli nie to doradźcie jaką mam jeszcze dodatkowo kupić. Będe wdzięczy za pomoc. Z tego co wiem od Spoxa to gelida ma być na rdzeń a ze srebrem nad ihsy ale myślę że sama gelida na rdzeń i ihsy wystarczy jak myślicie ??

matss to nieżle mam nadzieje ze i u mnie tem tak się obniża. Co do webmana mógłbyś mi podesłać swoje ustawienia lub chodzić pokazać na obrazku jak to ma być ustawione bo zupełnie nie wiem jak ten program ustawić. Ogółem wentylator mam na manualu bez sprawdzania tj kontrolki. % schładzania mam ustawione na 39

Uważam, że już wystarczająco temat został wyjasniony. Masz podane przez Spox_2, jak i przez resztę osób, co i jak.

Kolejne Twoje pytania z treścią o pasty itd. zostaną edytowane i usunięte. Jeśli nie dociera to co piszą koledzy i to, co ja teraz naskrobałem, to pracujesz na upomnienie ( na początek żółtą kartkę ) ... :wink:

Colgate lub Blend a med . Też dobra. :!:
http://www.twojlimit.pl/user/114131
^^ ^^
Prosty i wygodny dostęp do kont premium -zapraszam :)

PS4PRO :
Oprogramowanie systemowe
: OFW : 5.50 Boost Mode
CUH-7016B
+ OLEDLG65C7V
HABIBI
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 382 razy
Firmware: PS4PRO OFW 5.03

Poprzednia strona