Witam serdecznie i z gory przepraszam bo dla niektorych temat wyda sie zapewne banalny.
Otoz jutro dojdzie konsola zamowiona przeze mnie dla syna. Jest to slim 320gd z softem 3.55. Dlatego mam zamiar zainstalowac DARKNET 4.66 CEX V1.02 [COBRA EDITION] oraz multiMAN ver 04.66.06 BASE CEX (20141201) ktore pobralem juz z sieci. Mam do was drodzy zatem dwa pytania gdyz jestem laikiem a chcialbym aby dzieciak byl w pelni zadowolony.
otoz chodzi mi o to ze jak juz zainstaluje owa dwa wymienione programy oraz uporam sie z podlaczeniem konsoli do laptopa to gdzie mam wrzucac pobrane gry, do jakiego katalogu oraz ktore pliki? (sciagaja sie one w roznej postaci) jakies foldery bles w ktorych sa dalsze foldery ps3game itp inne to znowu jakies pliki pkg i autofixy w tych folderach, znowy w innym o nazwie bles gdzie znajduje sie ps3game i ps3disc.fsb. A wiec ktore pliki czy foldery mam przenosic na dysk konsoli i w jakie miejsce?
Oraz drugie pytanie czy ten multiman to nie jest jakas aktualizacja tylko bo ma zaledwie niecale 50mb i czy bedzie normalnie widzial gry ktore przezuce. I tak z ciekawosci to czy syn bedzie mogl grac online na takiej konsoli? chodzi glownie o gre minecraft.
Z gory dziekuje za wskazowki i rady i prosze o wyrozumialosc:) pozdrawiam wszystkich forumowiczow