Witam was koledzy....
Chcialbym na samym wstepie uprzedzic ze jestem tu nowy, a co gorsza zielony w tych sprawach o ktorych tu gadacie ale do rzeczy.... mianowicie mam takie pytanie, posiadam ps3 360gb na ktorej poczatkowo siedzial system 3.55, ktoregos dnia o dziwo sam sobie ja jakos przerobilem tez na 3.55 kmeaw czy cos takiego i wszystko bylo ok, zgrywalem gierki na hdd wewnetrzny i wszystko mi chulalo, az pewnego dnia sciagnalem jakas tam gierke (i pech chcial ze akurat wtedy mialem wlaczone wi-fi co zazwyczaj nie robie,na ogol wylaczony) i poprosila o jakas tam aktualizacje a ja znow z niedopatrzenia wcisnalem yes no i tak poszlo ze mam teraz ofw 4.31:/ i moje pytanie jest nastepujace....czy teraz gdy juz samo mi sie zrobilo ofw moge grac po necie i sciagac gierki z psn jak sie zarejestruje?czy grozi to jakims banem badz tez tym brickiem czy jak to tam:)
Bardzo prosze o wyrozumialosc i pomoc ale naprawde sie na tym kompletnie nie znam...i jesli watek jest w nieodpowiednim dziale to prosilbym moderatora o przeniesienie a nie wyzucanie:)
Pozdrawiam