pytanie odnosnie ofw 4.31

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

pytanie odnosnie ofw 4.31

Postprzez YoGii » 04.08.2013, 14:40

Witam was koledzy....

Chcialbym na samym wstepie uprzedzic ze jestem tu nowy, a co gorsza zielony w tych sprawach o ktorych tu gadacie ale do rzeczy.... mianowicie mam takie pytanie, posiadam ps3 360gb na ktorej poczatkowo siedzial system 3.55, ktoregos dnia o dziwo sam sobie ja jakos przerobilem tez na 3.55 kmeaw czy cos takiego i wszystko bylo ok, zgrywalem gierki na hdd wewnetrzny i wszystko mi chulalo, az pewnego dnia sciagnalem jakas tam gierke (i pech chcial ze akurat wtedy mialem wlaczone wi-fi co zazwyczaj nie robie,na ogol wylaczony) i poprosila o jakas tam aktualizacje a ja znow z niedopatrzenia wcisnalem yes no i tak poszlo ze mam teraz ofw 4.31:/ i moje pytanie jest nastepujace....czy teraz gdy juz samo mi sie zrobilo ofw moge grac po necie i sciagac gierki z psn jak sie zarejestruje?czy grozi to jakims banem badz tez tym brickiem czy jak to tam:)
Bardzo prosze o wyrozumialosc i pomoc ale naprawde sie na tym kompletnie nie znam...i jesli watek jest w nieodpowiednim dziale to prosilbym moderatora o przeniesienie a nie wyzucanie:)

Pozdrawiam
YoGii
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: pytanie odnosnie ofw 4.31

Postprzez marciniak » 04.08.2013, 19:02

Napisałeś się to ci zaakceptowałem ale na drugi raz wywale(bo juz były podobne tematy) %-) ślady po CFW ponoć zostają jakieś i najlepiej użyć jakiegoś programu do czyszczenia po CFW :wink: samo uptade się nie zrobiło ,jak chcesz przejść spowrotem na CFW to tylko Downgrade płatny :>
Nie pomagam na pw.
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych