Tak wiec sprawa wyglada tak, mam PS3 grubaska 40gb , HDD wymieniane na 250gb i poza ta genialna oraz niezwykle ciezka do opanowania przerobka jest bezbronny i siedze z rozlozonymi rekami przed ps store na OFW 4.31 podziwiajac ceny wszystkich tych gier. Pomijajac juz rozterki powiazane z faktem sciagania gier for free mam cel do zrealizowania:
Chcialbym miec mozliwosc grania na PSN w gry ktore mozna pobrac i wrzucic na konsolke/plytke whatever. Krotko mowiac chodzi o jailbreak, o ile sie dobrze orientuje na moim etapie wymagany jest downgrade przy uzyciu okreslonych narzedzi, co tlumaczy fakt opisany w drugim akapicie. Moge zaplacic za umozliwienie mi tego oczywiscie w ROZSADNYCH granicach cenowych. Jestem mieszkancem pieknego Szczecina i bylo by jeszcze piekniej gdybym z tych okolic otrzymal oferte. Oczywiscie to w zadnym wypadku nie wyklucza innych miast. Mam pewne zastrzezenia jesli ktos to robi prywatnie, nie chce nikomu sprezentowac swojej konsoli przeciez
P.S konsola jest przerabialna gdyz miala ona swoje 5 minut w czasach kiedy CFW 3.55 bylo nowoscia
Serdecznie Pozdrawiam