PS3 - Przerobienie Konsoli

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

PS3 - Przerobienie Konsoli

Postprzez Neym » 16.11.2012, 10:06

Jako, ze dzial dla zielonych to pozwolilem sobie nie szukac podobnych tematow by sie nie powtorzyc, a nawet jesli kogos powtarzam to ja moze bede mial bardziej sprecyzowane pytanie.(choc niektorzy moga dostrzec tu nutke ogloszenia i w istocie jest to pewnego rodzaju ogloszenie) Tak wiec wszelkie bole i zale NIE DO MNIE. Dziekuje :)

Tak wiec sprawa wyglada tak, mam PS3 grubaska 40gb , HDD wymieniane na 250gb i poza ta genialna oraz niezwykle ciezka do opanowania przerobka jest bezbronny i siedze z rozlozonymi rekami przed ps store na OFW 4.31 podziwiajac ceny wszystkich tych gier. Pomijajac juz rozterki powiazane z faktem sciagania gier for free mam cel do zrealizowania:

Chcialbym miec mozliwosc grania na PSN w gry ktore mozna pobrac i wrzucic na konsolke/plytke whatever. Krotko mowiac chodzi o jailbreak, o ile sie dobrze orientuje na moim etapie wymagany jest downgrade przy uzyciu okreslonych narzedzi, co tlumaczy fakt opisany w drugim akapicie. Moge zaplacic za umozliwienie mi tego oczywiscie w ROZSADNYCH granicach cenowych. Jestem mieszkancem pieknego Szczecina i bylo by jeszcze piekniej gdybym z tych okolic otrzymal oferte. Oczywiscie to w zadnym wypadku nie wyklucza innych miast. Mam pewne zastrzezenia jesli ktos to robi prywatnie, nie chce nikomu sprezentowac swojej konsoli przeciez %-) .

P.S konsola jest przerabialna gdyz miala ona swoje 5 minut w czasach kiedy CFW 3.55 bylo nowoscia :roll: Ahh i jesli jednak nie trafilem z dzialem, prosze o nie usuwanie, a o ewentualne przeniesienie watku do odpowiedniej podkategorii.

Serdecznie Pozdrawiam :x: :o: :#: :^:
Neym
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 4.31

Sponsorzy

Re: PS3 - Przerobienie Konsoli

Postprzez budman9 » 23.11.2012, 18:18

Polecam przeglądnąć dział - Market
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
budman9