Totalnie zielony prosi o pomoc :)

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Totalnie zielony prosi o pomoc :)

Postprzez farurej2 » 30.07.2012, 23:48

Witam :)
Czy moglibyście pomóc mi ogarnąć i wytłumaczyć parę kwestii dotyczących PS3? W tym temacie jestem totalnie zielony ;/
Planuje zakup konsoli PS3, wiem że jest wersja classic i slim. Moje pierwsze pytanie, która lepsza? Bo z tego co czytałem nie różnią się za bardzo(pomijając wygląd, i to ze classic ma wejściówki na 4 pady, a slim na 2). Jedyne co rzuciło mi się w oczy to to, że ponoć na slimie rzadziej wyskakuje błąd YLOD(czy jakoś tak) i że któraś z nich szybciej się przegrzewa.
Druga sprawa tyczy się gier. Przeglądając różne fora czytałem coś o piraceniu PSa. Żeby zagrać w jakąś grę muszę mieć spiraconą konsolę, czy gry ściągnięte z jakiejś strony same w sobie są już spiracone? W sensie, że mam czystą konsolę, instaluje grę i śmiga? Czy muszę coś zrobić z tą konsolą?

Na początku chciałbym chociaż wiedzieć co kupić i mniej więcej rozumieć co będę musiał robić dalej, żeby pograć w nieoryginalne gry :roll:

Bardzo proszę o pomoc. Naprawdę jestem totalnie nowy w kwestiach PS3, a nie chce żałować zakupu :(
farurej2
Newbie

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Totalnie zielony prosi o pomoc :)

Postprzez budman9 » 31.07.2012, 11:16

Ten poradnik na pewno Ci pomoże: poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667

Za ten post autor budman9 otrzymał podziękowanie od
farurej2 (01.08.2012, 19:45)
budman9