Sprzedaż gier cyfrowych

Tylko i wyłącznie o grach
Regulamin działu
Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Sprzedaż gier cyfrowych

Postprzez ZidanLFC » 08.04.2014, 02:03

Mam pytanie kupiłem na allegro parę gierek w wersji cyfrowej przeszedłem je i teraz chciałbym się ich pozbyć wiecie może czy da się je teraz na przykład odsprzedać?
ZidanLFC
Member
Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
PSN ID: ZidanLFC

Sponsorzy

Re: Sprzedaż gier cyfrowych

Postprzez maniek » 08.04.2014, 19:31

ZidanLFC napisał(a):Mam pytanie kupiłem na allegro parę gierek w wersji cyfrowej przeszedłem je i teraz chciałbym się ich pozbyć wiecie może czy da się je teraz na przykład odsprzedać?

Możesz sprzedać.
Pytanie tylko na jakim koncie masz zainstalowane gry ? , jeśli na swoim to automatycznie pozbywasz się i tracisz swoje konto PS Store , bo oddajesz komuś dostęp do swojego konta z hasłami i loginem.
Jeśli na innym utworzonym , do pobrania tylko tych gier , to sprzedajesz slot z loginem i hasłem do pobrania gry.
Osoba która od ciebie tylko kupi ten slot do pobrania , musi by pobrać grę utworzyć nowe konto w PSStore , ponieważ na swoje nie może pobrać gry.

Za ten post autor maniek otrzymał podziękowanie od
ZidanLFC (08.04.2014, 19:56)
maniek
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: Już na PS4
PSN ID: Dragonlew

Re: Sprzedaż gier cyfrowych

Postprzez ZidanLFC » 08.04.2014, 19:55

wszystkie mam po instalowane na swoim koncie mam potworzonych nowych użytkowników ale to nic nie daje co nie? to teraz lipa nie da się przerzucić tych gier na inne konto nowe? to jak mam wszystkie po instalowane na koncie to mogę sprzedać konto z wszystkimi grami?
ZidanLFC
Member
Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
PSN ID: ZidanLFC

• Sponsorzy

Powrót do Gry