Matteusz06 napisał(a):Witam serdecznie, pobrałem dzisiaj SEN Enabler, zrobiłem wszystko według instrukcji. Skonfigurowałem WiFi, i wyłączyłem automatyczne aktualizacje. Niestety po wł. konsoli, otwieram MM, następnie wybieram jakąkolwiek grę. Przechodzi do XMB i nie ma ikony dysku z grą, a jedynie nowa ikona, która przybyła to "Singstar". Czy ikony są teraz jakoś ukryte? jak to przywrócić?
------------------------
Rozwiązałem problem. Należy włożyć oryginalną płytę do napędu PS3.
-------------------------------
1)Moje następne pytanie to czy jeżeli odpalimy już grę (w moim przypadku Tomb Raider) i pojawia się informacja, że chce zainstalować program do najnowszej wersji (1.03) mamy go zaakceptować i instalować? Inaczej, jedynie single player funkcjonuje. Boję się sam podejmować decyzję, bo nie chcę aktualizacji do OFW...
2) Jeżeli skończymy jedną grę, i wyjdziemy do XMB to aby odpalić następną, musimy wyłączać internet, restartować konsolę, i ponawiać czynność z sen enablerem ?
Proszę o wyrozumiałość.

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

marciniak napisał(a):Nie.

Szymek251 napisał(a):@Gintter ten program daje nam możliwość zmiany idps oraz usunięcia historii i ukrycia cfw
Nic ci nie da zainstalowanie Sen jeżeli masz bana to musisz sobie kupić/załatwić nowy idps podmieniasz programem i możesz grać online

Szymek251 napisał(a):To musisz kupić z pewnego źródła zapytaj Spox_2 bo on nie raz ma idps z ofw które padły na zawsze (konsole)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości