PS3 Zniknęła aplikacja Call of Duty Elite...Pomocy!

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

PS3 Zniknęła aplikacja Call of Duty Elite...Pomocy!

Postprzez k3535 » 21.03.2012, 08:11

Witam wszystkich.Mam dziwny problem.Zniknęła mi z menu w PS3 aplikacja Elite.Myślałem że może przez przypadek wykasowałem.Chociaż byłem przekonany że tego nie zrobiłem to spróbowałem zainstalowac ją ponownie.Aplikacja się sciąga ale podczas próby instalacji wyskakuje komunikat że jest zainstalowana najnowsza wersja i nie potrzeba instalować.Czy ktoś wie co się stało i mógłby mi pomóc?Nie wiem gdzie tego szukać,jak to przywrócić zeby było widoczne w menu XMB.Próbowałem wejść przez grę do Elite ale wyskakuje komunikat że nie jest zainstalowana.W narzędziu zapisanych danych jest tylko zapisany profil do Elite.

-- 21.03.2012, 19:20 --

Została mi tylko jedna gra zapisana na dysku.Reszta znikneła z z folderu GRA w menu XMB.Podczas próby ponownej ich instalacji wyskakuje komunikat ze sa już zainstalowane.tak jakby były ale sa niewidoczne lub ukryte.Czy ktoś z Was wie co się stało?Nawet nie mogę ich teraz usunąć bo ich nie widać...Profile i save do tych gier zostały.Czy ktoś z Was wie co się dzieje?
k3535
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: PS3 Zniknęła aplikacja Call of Duty Elite...Pomocy!

Postprzez omen0209 » 21.03.2012, 20:31

ja bym spróbował skopiować wszystkie save'y na pendrive'a i zrobić format dysku
omen0209
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Firmware: Official Fimware
PSN ID: omen0209PL

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc