PS3 z softemOFW3.41 KROK PO KROKU co robić aby grać w kopie

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Re: PS3 z softemOFW3.41 KROK PO KROKU co robić aby grać w ko

Postprzez eju » 18.11.2012, 22:12

walery napisał(a):Podepnę się pod ten temet bo mi moderator orzucił wątek. Próbowałem na początku uaktualnić soft przez RM i co się okazało, że mam 3.41 zamiast podpiętego do pena rebug 4.21 REX. :?: Zdziwko było niesamowite. Cóż musiałem wgrać przez XMB. Konsolę kupiłem od kolegi z rok temu więc pomyślałem, że może on coś wewnątz zrobił. Wszedłem po ftp i mam katalog dev_bdvd a w nim PS3_UPDATE/PS3UPDATE.PUP. Są tam jeszczew dwa katalogi Games i jeszcze coś. Nie da się niczego usunąć. Może mi ktoś powiedzieć o co lata? :-x

dev_bdvd to u mnie folder płyty blue-ray więc pewnie przez to nie mozesz niczego usunąć.
eju
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy
Firmware: OFW 4.31

Sponsorzy

Re: PS3 z softemOFW3.41 KROK PO KROKU co robić aby grać w ko

Postprzez walery » 22.11.2012, 09:58

eju napisał(a):
walery napisał(a):Podepnę się pod ten temet bo mi moderator orzucił wątek. Próbowałem na początku uaktualnić soft przez RM i co się okazało, że mam 3.41 zamiast podpiętego do pena rebug 4.21 REX. :?: Zdziwko było niesamowite. Cóż musiałem wgrać przez XMB. Konsolę kupiłem od kolegi z rok temu więc pomyślałem, że może on coś wewnątz zrobił. Wszedłem po ftp i mam katalog dev_bdvd a w nim PS3_UPDATE/PS3UPDATE.PUP. Są tam jeszczew dwa katalogi Games i jeszcze coś. Nie da się niczego usunąć. Może mi ktoś powiedzieć o co lata? :-x

dev_bdvd to u mnie folder płyty blue-ray więc pewnie przez to nie mozesz niczego usunąć.

Wszystko fajnie tylko co tam robi CFW? Ono się ląduje z RM i zostaje tylko wykrywanie przez XMB. W razie czego to jestem udupiony. :-x
А все могло бы быть по-другому....
walery
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 22 razy
Otrzymał podziękowań: 23 razy
Firmware: Rebug 4.46.1 REX

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych