PS3

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Re: PS3

Postprzez michalfc » 24.10.2016, 17:15

Oddałem na serwis do kolegi Spox_2 i czekam na odpowiedź co z konsolą. Jeśli nie uda sie naprawić to pójdzie na części. Ale jestem dobrej myśli :)
michalfc
Member
Member

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Postprzez Spox_2 » 24.10.2016, 21:43

michalfc napisał(a):Oddałem na serwis do kolegi Spox_2 i czekam na odpowiedź co z konsolą. Jeśli nie uda sie naprawić to pójdzie na części. Ale jestem dobrej myśli :)

U nas w VF najdłużej się czeka w kolejce.
Jak już ruszymy konsolę to 1 podejście do tematu jest szybko realizowane i naprawa kończy się powodzeniem. Jeżeli nie to sprzęt jest odkładany na 2 podejście (kilka dni musi leżeć).

W tym dokładnie przypadku nie mogło być inaczej i wszystko się rozegrało w 1 próbie :P

Poniżej zdjęcie z monitora serwisowego na którym Twoja konsola wyświetla dostępne sieci bezprzewodowe.

Obrazek

Jutro montaż całkowity i wysyłka.

PS. Brakowało śrub do metalowego kadłuba, tak samo śruby która trzyma napęd. Przed wysłaniem do NextGenu zaglądał ktoś do konsoli ? Bo nie wydaje mi się aby ekipa mojego imiennika - Szymona zapomniała coś dokręcić.
SERWIS KONSOL PS3, PS4 ==>YLOD, BLOD, DOWNGRADE PS3 DO OFW 3.55 Sony! tel : 795 666 333 | https://wielkielektronik.com | Międzynarodowy certyfikat napraw BGA!
Wideo z naprawy PS3!->https://youtube.com/watch?v=BwxK5TAoKV4

Za ten post autor Spox_2 otrzymał podziękowanie od
michalfc (31.10.2016, 18:53)
Spox_2
VIP
VIP

Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 114 razy
Firmware: OFW
PSN ID: Spox2

Postprzez michalfc » 27.10.2016, 16:25

Wielkie dzięki za naprawe! Po pierwszej wizycie w serwisie nie byłem dobrej myśli, ale dzięki Tobie konsola śmiga jak nie wiem :) w Fife już popykałem i jeszcze jakaś forma jest :) Naprawde dziękuje za szybką i dobrą naprawe.

Ja do niej nie zaglądałem, możliwe że ktoś wcześniej tam coś sprawdzał.

Jeszcze raz dzięki! :)

I dziękuję również pozostałym użytkownikom którzy dawali rady i próbowali pomoc :)
michalfc
Member
Member

Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc