Przeniesienie gry większej niż 4GB.

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Przeniesienie gry większej niż 4GB.

Postprzez maccossac » 08.08.2012, 02:15

Witam, mam taki problem, a mianowicie ściągnąłem sobie NFS THE RUN, jako iż pojawiła się wersja na 3.55, w formacie PKG. Jednak schody zaczynają się w momencie przenoszenia pliku który waży 10 GB, bo fat32, nie obsłuży takiego rozmiaru. Cały problem tkwi w tym, że nie posiadam PC, a posiadam Maka, więc jakie kol-wiek kombinowanie na ntfs, odpada, ponieważ sformatowanie dysku w format NTFS, nic nie da, bo może MultiMan go wykryje, to z maka na dysk ntfs, niczego nie przerzucę. I pojawia się pytanie w jaki najprostszy i najszybszy sposób, przeniosę taki, plik na konsole? Prosił bym również o w miarę proste wytłumaczenie, ponieważ użytkownikiem PS3 jestem zaledwie 2 miesiąc i jeszcze nie bardzo w tym wszystkim się łapie.

PS. Dodam iż w domu, dysponuję jedynie siecią wifi, więc nie mam żadnej możliwość przeprowadzenia operacji przez kabel.
maccossac
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: FW 4.11

Sponsorzy

Re: Przeniesienie gry większej niż 4GB.

Postprzez lukasz1091 » 08.08.2012, 06:51

Podziel plik na kawałki jakimś programem na tym swoim macu, przenieś je na dysk a następnie połącz tym samym programem. Najlepszy byłby ps3 splitter ale on chyba tylko pod windowsa
"Lubię fajne cycki i zimną whisky"
Obrazek
Obrazek
Pomogłem? Kliknij w Obrazek
lukasz1091
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 51 razy
Firmware: CFW 3.55.4 Rebug REX

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc