przez Geno » 19.07.2012, 16:28
Wziąłem do kumpla na mieszkanie moją konsole aby przy piwku i fifce się odprężyć. Konsole podłączyłem pod jego telewizor SONY, z początku wszystko ok obraz i dźwięk w xmb idealny, później odpalam fifkę przez multimana, a tu dźwięku nie ma i w każdej innej grze to samo oprócz star the party. Wszedłem do recorvery menu i dałem ustawienia domyślne, aby konsola synchronizowała się lepiej z tym telewizorem. Pomogło dźwięk był już w wszystkich grach, ale pojawił się inny problem, żadna gra w której są wczytywane trofea na początku- nie uruchomiły się, tak więc stworzyłem nowy profil w konsoli aby można było odpalić fifkę i tekena. Teraz mam konsole w domu i chciałbym sobie pograć w swoje savy z mojego profilu co używam, ale gierki które aktualnie gram mają wczytywanie tych durnych trofeów co za tym idzie wywala mi grę. I teraz pytanie da się to jakoś naprawić dodam że zrobiłem ustawienia domyślne jeszcze raz w domu i nie pomogło, wgrywanie powtórnie systemu raczej też nic nie da, skopiowanie savów na nowy profil powoduje że gra nie może ich odczytać.