Problem z aktualizacją GT 5

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Problem z aktualizacją GT 5

Postprzez maniek » 07.02.2013, 15:42

Parę dni temu zatęskniłem , coś mnie tknęło i kupiłem ponownie Gran Turismo 5 , do pogrania w sieci.
Kiedyś formatowałem konsolę i GT 5 poszło w kosmos.

Teraz po instalce .......niestety mam problem z aktualizacją 2.0 (pobraniem pliku 1192 MB ) na konsolę.
Walczę z tym już trzeci dzień i szlak mnie trafia , ponieważ ściąga mi tą aktualizację pół dnia , całą noc (zatem strasznie wolno) , w dodatku jak w nocy wywali mi neta wyskakuję błąd (8.....coś tam , coś tam) i trzeba znów pobierać na nowo.
Już trzy razy pobierałem ........ i out miałem.

Mam neta 12 Mb/s.

Czy można tą aktualizację pobrać gdzieś z neta kompem na pendrive i poprzez USB w PS3 zaktualizować grę?
Na stronie GT5 nic nie znalazłem , ale może jest jakiś myk........

Czy pozostaje być cierpliwym , że za 10 razem to cholerstwo się w końcu pobierze? :roll:
maniek
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: Już na PS4
PSN ID: Dragonlew

Sponsorzy

Re: Problem z aktualizacją GT 5

Postprzez darkos » 09.02.2013, 13:11

Aktualizacja pobiera sie nawet jak wyskakują błędy, ściągniesz 17% i wyskoczy błąd to po restarcie zaczyna od 17 i ciągnie dalej aż może znów wyskoczyć błąd na 32% i znów po restarcie zacznie od 32% aż ostatecznie ściągnie się całość.

Jeśli masz CFW to wszystkie aktualizacje po kolei znajdziesz tutaj http://www.damox.net/gameupdatesall.php?type=PS3
darkos
Banned
Platinum Member

Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy

Re: Problem z aktualizacją GT 5

Postprzez maniek » 09.02.2013, 13:56

darkos napisał(a):Aktualizacja pobiera sie nawet jak wyskakują błędy, ściągniesz 17% i wyskoczy błąd to po restarcie zaczyna od 17 i ciągnie dalej aż może znów wyskoczyć błąd na 32% i znów po restarcie zacznie od 32% aż ostatecznie ściągnie się całość.

Jest dokładnie tak jak mówisz , o czym nie wiedziałem.
Myślałem że po każdym błędzie , za każdym razem pobiera aktualizację od nowa ....
Po 4 dniach i chyba 6 błędach , w końcu dziś rano udało mi się pobrać aktualizację do końca.
maniek
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: Już na PS4
PSN ID: Dragonlew

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc