Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Posiadam grę The Club w napędzie i multimanem chcę odpalić God of war III i niby się ładuje później wraca do menu konsoli pomoże ktoś ? Ten GOW III jest w polskiej wersji językowej
Ostatnio edytowano 05.07.2011, 00:37 przez szwajcar91, łącznie edytowano 1 raz
Poradziłem sobie z GOW 3 jednak już Ale mam pytanie zna ktoś update jakieś pes2011 żeby były nowsze składy herby itd? Bo wgrałem jakieś ale w ogóle to nic nie dało.
Mam taki sam problem jak kolega wyżej z GOW 3 i nie mogę sobie z tym poradzić . Można prosić o pomoc? najlepiej szwajcar91 powiedz jak się z tym uporałeś ?
ManU napisał(a):Mam taki sam problem jak kolega wyżej z GOW 3 i nie mogę sobie z tym poradzić . Można prosić o pomoc? najlepiej szwajcar91 powiedz jak się z tym uporałeś ?
ODPALAJ z ORYGINALNĄ GRĄ w NAPĘDZIE działa w 100% !! przed chwilką uruchomiłem wersja z dubbingiem PL u mnie działa z zewnętrznego dysku
Mona jeszcze troszkę zmniejszy rozmiar katalogu Possible slowdown on external drive. Delete PS3_CONTENT directory, and BONUS*.M2V/.XVAG to free 13.3GB of diskspace.\\
Witam ! Sorry, że odkopuje ale mam problem z GoWIII. Usunąłem folder PS3_GAME/USRDIR/CINEMATICS z dodatkowymi filmami, aby zmniejszyć pojemność gry i teraz po odpaleniu pokazują się dwa ekrany z napisami, pojawia się czarny ekran i stoi. Konsola się nie zawiesza, po prostu gra jakby dalej się nie ładuje. Nie wiem co mam zrobić, a nie chcę znów ściągać 40 GB.
No niestety,ale tak właśnie jest po usunięciu tego folderu.Pozostaje Tobie ponowne dogranie usuniętych plików,jeśli masz na kompie (kopie zapasową) GoW3. Temat był poruszany w dziale dla zielonych >>>http://ps3-hack.pl/forum/post10911.html#p10911
Byłby ktoś w stanie udostępnić ten folder, albo dać namiary gdzie mógłbym go pobrać, iż nie chcę znów ściągać 40 Gb bo jest to czasochłonne. Szukałem po necie ale bez skutku. Wszędzie gdzie znalazłem, był on w całości spakowany. Proszę o pomoc, bo napaliłem się na "trójeczkę" a dałem wielką lipę.
Ostatnio edytowano 15.07.2012, 14:10 przez nawroten, łącznie edytowano 1 raz
Spróbuj 2 rozwiązań: 1 - Stwórz własnoręcznie folder CINEMATICS, ścieżka - / PS3_GAME / USRDIR / CINEMATICS, zostaw go pusty, i spróbuj odpalić grę 2 - Jak powyższy sposób nie zadziała to podpowiem ci, że w programie do pobierania torrentów można zaznaczyć sobie, co się chce pobierać z plików w danym torrencie, zaznacz to co ci potrzebne i jazda
"Lubię fajne cycki i zimną whisky" Pomogłem? Kliknij w
1 - Stworzyłem ten folder, ale nic to nie dało. 2 - Właśnie chciałem tak zrobić ale większość jest popakowane i podzielone i trzeba ściągnąć wszytko, żeby cokolwiek zrobić. Muszę znaleźć odpowiedniego torrent'a...
Właśnie to przed chwilką znalazłem na tpb, z większą ilością seedów i już zasysam Mam nadzieje, że jakoś do nocy się ściągnie bo zwariuje Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrówka !