Czytałem wasze poradniki dla zielonych, i inne tematy... i chyba jestem głupszy niż byłem
Może opiszę jak chce z konsoli korzystać, dzięki czemu łatwiej będzie wam coś doradzić.
A więc... granie online za bardzo mnie nie interesuje. Gry w jakie będę chciał grać to typowe dla jednego gracza <DMC, MGS, God Of War). Online grałbym tylko w Tekkena..
1. z tego co wyczytałem najlepiej mieć softa 3.55. ale czy każda gra działa na 3.55 ?
2. Chcąc grać w sieci muszę mieć najnowszy soft ?
3. Używając JB, dysk zew. jest konieczny ? myślałem że poprzez usb JB będę odpalał gry, a kopie gier trzymał na wewnętrznym dysku konsoli
4. Odpalając gry z JB potrzebna jest oryginalna płyta, tak ? załóżmy że tak i np; ściągnąłem z neta mgs4, ale żeby to odpalić konsola chce płyty w napędzie. Czy może być do np. tekken 6 (oryginalny)
o coś jeszcze miałem zapytać, ale już śpiący jestem i wyleciało z głowy. Na razie poczekam co mi odpiszecie.
ps. posiadam Livebox'a 2mb, chyba nie ma żadnych problemów z konfiguracją z ps3? miałem kiedyś xboca360. tam wystarczyło że podpiełem kabel sieciowy do konsoli, i wszystko samo się ustawiło. Niestety beznadziejny pad od 360 na którym nie dało sie grać w tekkena, oraz lagi <wtedy miałem łącze 1mb> sprawiły że po tygodniu sprzedałem 360