trójkąt na multiMAN'a -> usuń.
BDEMU jest w paczce z mm 4.0, najpierw wgraj bdemu, a później mm.

budman9 napisał(a):Trust jestes mistrzem w zadawaniu pytań już omawianych... Żeby PS3 widziało dysk NTFS musisz odpowiednio zmodyfikować plik USB.CFG
Tak tylko spytam a po co Ci widoczność dysku NTFS?

mistiq9 napisał(a):Hej, mam problem, zainstalowalem MM 4.0, kiedy chce odpalic film mkv o rozmiarze wiekszym niz 2gb pojawia sie komunikat, ze moje ustawienia nie pozwalaja na zapisanie pliku w pamieci cache, w ustawieniach multimana mam wlaczona podreczna pamiec (2gb), co zrobic zeby ruszyly filmy, w poprzednich wersjach MM wszystko dzialalo.

walery napisał(a):mistiq9 napisał(a):Hej, mam problem, zainstalowalem MM 4.0, kiedy chce odpalic film mkv o rozmiarze wiekszym niz 2gb pojawia sie komunikat, ze moje ustawienia nie pozwalaja na zapisanie pliku w pamieci cache, w ustawieniach multimana mam wlaczona podreczna pamiec (2gb), co zrobic zeby ruszyly filmy, w poprzednich wersjach MM wszystko dzialalo.
Bo ta wersja jest raczej zrobiona pod pierdoły typu pluginy i poszła w las. Jak tak dalej pójdzie to wgram 2.09. Miejmy nadzieję że zostanie to poprawione bo pliki xxx.gi tez nie są odtwarzane a na wersji poprzedniej nie było problemu.
Może to te nowe wersje showtimes, który też doczekał się ze dwóch aktualizacji ostatnimi czasy.

HABIBI napisał(a):walery napisał(a):mistiq9 napisał(a):Hej, mam problem, zainstalowalem MM 4.0, kiedy chce odpalic film mkv o rozmiarze wiekszym niz 2gb pojawia sie komunikat, ze moje ustawienia nie pozwalaja na zapisanie pliku w pamieci cache, w ustawieniach multimana mam wlaczona podreczna pamiec (2gb), co zrobic zeby ruszyly filmy, w poprzednich wersjach MM wszystko dzialalo.
Bo ta wersja jest raczej zrobiona pod pierdoły typu pluginy i poszła w las. Jak tak dalej pójdzie to wgram 2.09. Miejmy nadzieję że zostanie to poprawione bo pliki xxx.gi tez nie są odtwarzane a na wersji poprzedniej nie było problemu.
Może to te nowe wersje showtimes, który też doczekał się ze dwóch aktualizacji ostatnimi czasy.
@walery,
ja już pisałem co myślę o tej wersji MM,pamiętasz?
gran-turismo-5-jak-odpalic-pomocy-t1543.html

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości