Witam wszystkich użytkowników tego forum. Postanowiłem się do Was przyłączyć ponieważ widzę, że poważnie podchodzicie do tematu i pomagacie szybko oraz fachowo. Jestem zapalonym fanem konsoli Sony od jej początku, PSX'a przerobiłem sam ( lutowanie układu ), PS2 również sam za pomocą free McBoot'a, teraz przyszła pora na Trójkę
![Banan ;]](https://ps3-hack.pl/forum/images/smilies/icon_banan.gif)
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem PS3, dużo wcześniej sporo czytałem na temat przeróbki konsoli i chce się jeszcze upewnić żeby nie zrobić czegoś źle i nie załatwić drogiej zabawki:
- skoro mam wersje systemu 3.55 to ściągam tylko CFW 3.55 Kmeaw i instaluje wg instrukcji z forum ( tu prośba o dobry link z odpowiednią wersją tego CFW, gubię się już w tych linkach i wersjach: rev2 itp. ),
- po instalacji CFW instaluje najnowszego MultiMana, który zawiera w sobie wszystko czego potrzebujemy do grania w kopie gier, żadne patche lv2, bdmu czy fixy już nie są potrzebne tak?
- po tych zabiegach cieszę się z możliwości grania w kopie gier.
Wiem, że dużo o tym było na forum ale proszę zrozumcie mnie boje się aby czegoś nie popsuć,pol roku zbierałem na konsolę, proszę tylko aby ktoś sprawdził i ewentualnie skorygował moje myślenie ( oraz dal namiary na odpowiednie linki ).
Dziękuje wszystkim za pomoc i wyrozumiałość w tej sprawie.
Pozdrawiam serdecznie