Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Gry odpalasz za pomocą któregoś homebrew. Skoro wrzuciłeś do odpowiedniego miejsca to gra bez problemu będzie pokazana w na przykład webMANie i będziesz mógł ją odpalić.
Sama wiedza nie wystarczy, trzeba jeszcze umieć ją stosować. Johann Wolfgang Goethe Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Za ten post autor DawidB otrzymał podziękowanie od
Rozgwiazda napisał(a):za pomocą homebrew, czyli czego? I jak byś mógł powiedzieć jak to zrobić?
homebrew to programy za pomocą których możesz odpalać kopie gier. A są nimi webMAN, IrisMAN, multiMAN Kolega wyżej napisał gdzie i jakie gry wrzucić. Chodzi o ich format.
Sama wiedza nie wystarczy, trzeba jeszcze umieć ją stosować. Johann Wolfgang Goethe Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Za ten post autor DawidB otrzymał podziękowanie od
Łączę pleja z PC po wifi, mam transfer 2MB/s, nie mam możliwości połączenia się kablem, chyba że tylko pleja do rutera. Czy to znacznie przyśpieszy, czy nawet nie zawracać sobie tym głowy?
Po kablu będzie 100Mb/s czyli jakieś 11 Mb/s, pytanie czy da się tak skonfigurować że wówczas PS3 będzie jako dysk sieciowy ? Tak jeszcze nie próbowałem.