I jak pomogło? Proszę przeczytajcie ten post, chociaż wiem, że jest długi ale starałem się dokładnie wszystko opisać. Ja od 2 dni cieszyłem się nowym softem 3.55 Kmeaw, wgrany Multiman 02.09.00 plik BDEMU 2 i fix permissions, dziś podczas przegrywania gry z zew. dysku na dysk wew. coś się stało. Nie oglądałem procesu przegrywania przełączyłem żeby zobaczyć postęp jak było ok 97% do końca i znów przełączyłem na film. Po chwili patrzę a konsola jest wyłączona, wstaje żeby włączyć i ZONK: Podłączam wtyczkę do gniazdka zapala się czerwona lampka wciskam power -jest 1 bib zapala się na zielono a eject na biało mija sekunda i się wyłącza, potem już tylko ponownie-wtyczka z gniazdka bo inaczej konsola nie reaguje( jakby była odłączona od prądu, nic się nie świeci ). Włączanie z pada nie działa. Model konsoli CECH-2504B. Gwarancja jeszcze nie podbita bo kupując chciałem sprawdzić wersje softu (była 3.55 dlatego została
![Banan ;]](https://ps3-hack.pl/forum/images/smilies/icon_banan.gif)
) pani powiedziała, ze jak coś to mogę zwrócić i kasę mi oddadzą. Poszedłbym i oddał ale jak sprawdzą to będzie lipa. Poza tym na dysku jest już kilka gier no i inny soft. Miał ktoś podobny przypadek? Jakieś pomysły? Będę siedział na tym forum do północy. Piszcie w tej sprawie proszę. Dodam, że w Recorvery Menu nawet wejść nie można. Winę CFW raczej wykluczam, może to zasilacz lub coś z płytą?
1. Podczas przegrywania gier z dysku zew na wew. możliwe aby konsola wyłączyła się sama? Pamiętam, że ustawiałem w XMB czas wyłączenia konsoli ale to chyba działa tylko gdy jest nieużywana, jak myślicie?
2. Najważniejsza sprawa teraz to co zrobić aby wszystko było tak jak w czasie kupowania konsoli? CFW jest na kości, nie na dysku wiec z tym raczej nic nie zrobię racja? HDD można wyjąć i skasować wszystko. Czy jeśli uwalone jest coś w konsoli to mogą sprawdzić zawartość kości z softem?
3.Wysyłał już ktoś konsolę na gwarancję? Wgrywają nowy soft czy jest szansa, że wróci z fabrycznym 3.55?