Brak miejsca na dysku i wielki problem

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Brak miejsca na dysku i wielki problem

Postprzez 123tomek » 18.11.2011, 16:49

Witam!
Mam duży wewnętrzny dysk (640GB) i wydawało mi się, że jest z gumy aż pewnego dnia podczas kopiowania przez ftp zabrakło miejsca. Obecnie mam komunikat, że na dysku jest poniżej 500MB. Podczas uruchamiania np. Heavy Rain mam już komunikat, że gra potrzebuje min 12MB i się nie odpala. A pod samym MultiManem widać, że dysk ma ZERO miejsca wolnego.

No i niby nic w tym szczególnego bo wystarczy coś skasować i po problemie ... ale po skasowaniu kilku plików (kilkanaście GB) z poziomu multimana, system czy poprzez ftp skasowanych plików już nie ma a miejsca wolnego wciąż nie przybyło!

Co w takim przypadku zrobić? Nie uśmiecha mi się kopiować gdzieś na kompa całej zawartości konsoli by wykonać format dysku i ponownie ładować to ftpem na ten dysk. Nie ma sposobu na jakąś naprawę tego stanu? Te pliki siedzą w jakimś koszu i trzeba je fizycznie usunąć czy jak a może jakiś checkdisk pod ps3 istnieje? Mam CFW 3.55 Kmeaw mod ps3ita.
123tomek
Member
Member

Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 3.60

Sponsorzy

Re: Brak miejsca na dysku i wielki problem

Postprzez Konr@do » 18.11.2011, 17:47

Spróbuj wgrać jeszcze raz soft, który aktualnie posiadasz.
Obrazek
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 411 razy
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc