DawidB napisał(a):Nie znam się dokładnie na tym. Ale konsola na pewno wymaga profesjonalnego serwisu.
http://www.serwis.kielce.pl

DawidB napisał(a):Konsola Ci się kaszani. Taka jest odpowiedź. Sam nic nie zrobisz. Dlatego podałem adres serwisu.
Uważam, że odpowiedź BARDZO przydatna.
Poza tym podobny temat był już poruszany na forum. Wystarczy poszukać.

budman9 napisał(a):Nie zawsze trzeba każdą usterkę odsyłać do serwisuaczkolwiek to co mogłeś zrobić sam w domowych warunkach to już zrobiłeś czyli ten zasilacz. Problemem może być zimny lut pod CPU i mogło się to stać np po upadku konsoli.
DawidB napisał(a):Może też to Wyglądać jakby jednak łapała YLOD.
Dlatego właśnie zaleciłem serwis. Co w tym dziwnego?

FRUNEK1 napisał(a):Akurat YLOD ma inne objawy.
FRUNEK1 napisał(a):Witam. Przywiozłem z zagranicy PS3 slim cech-3004b. Po włączeniu jest zielona i po chwili wyłącza się jak by zasilanie było odcięte. Podstawiałem inny sprawny zasilacz aby sprawdzić, niestety to samo, co może być nie tak ?

DawidB napisał(a):FRUNEK1 napisał(a):Akurat YLOD ma inne objawy.FRUNEK1 napisał(a):Witam. Przywiozłem z zagranicy PS3 slim cech-3004b. Po włączeniu jest zielona i po chwili wyłącza się jak by zasilanie było odcięte. Podstawiałem inny sprawny zasilacz aby sprawdzić, niestety to samo, co może być nie tak ?
Akurat się mylisz. Konsola właśnie tak się zachowuje. Załaczasz ją, a ona po chwili się wyłącza. Tak właśnie napisałeś.

budman9 napisał(a):Ale jemu odcina zasilanie to ja to rozumiem tak, że czerwony led gaśnie.

bo jak jest problem to każda pomoc może się przydać.

budman9 napisał(a):No jasne, że każda podpowiedź jest dobratylko czasem ich ilość odbija się na jakości

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości