Ok, mam pewien mały problem, mam grę fifa
P.S webMana tez mam
cukkamil napisał(a):Witam cale towarzystwo
Ok, mam pewien mały problem, mam grę fifajak by nie było
miałem tą grę w plikach nie w iso, zrobiłem co trzeba żeby była w ISO, z pendrive zrobiłem NTFS, dodałem do niego folder GAMES/BLESXXXX/ i tu gra w ISO, MM nie widzi pendka, wydaje mi się, ale mogę się mylić z tego co wyczytałem to MM nie widzi NTFS tylko fat32 oczywiście mogłem zrobić obraz w part1 i part2 i wtedy wrzucić, ale chciałem mieć to w jednym pliku, to teraz rodzi się pytanie jak mogę skopiować ta grę na dysk w konsoli i jak to odpalić nie używając FTP bo po przez wi fi to będzie szlo latami, podpowiem ze to moja pierwsza gra i dużo szukałem na forum co i jak, ale tyle tematów i tyle wersji ze człowiek idzie się pogubić, każdy ma swoja teorie, a ja wole się zapytać mądrych głów
P.S webMana tez mamDzieki wielkie za pomoc

cukkamil napisał(a):Dzięki, pomogłochciałem przerzucić grę z pendka na konsole, to mam plik o wadze kilku kB a nie mogę znaleźć obrazu. Jakiś pomysł?? Dzięki
![]()
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
wchodzisz w dany folder. i klikając
otwiera się okno dialogowe, w którym zaznaczasz KOPIUJ. I przerzuć to do tak samo nazwanego folderu z tym, że na konsoli (dev_hdd0 --> PS3ISO)
cukkamil napisał(a):Sprawdziłem czy jest obraz ISO na pendku i jest, odpaliłem MM i zrobiłem tak jak napisałeś, ale nie ma tam folderu dev_usb000 są inne, ale tego akurat nie ma. Przy odpaleniu MM przechodząc w zakładkę Gry, pokazuje mi się ze ta gra jest i mogę ją normalnie odpalić i grać, ale tylko dlatego ze ta gra jest na pendku, może problem jest w tym ze pendek jest sformatowany do NTFS a nie do FAT32 i PS3 Root ma problem z odszukaniem tego...

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości